1000 Euro Lenen En In Termijnen Betalen


Soms wil je in Nederland 1000 euro lenen en dat in termijnen kunnen betalen aan de kredietverstrekker. Als dit voor jou geld dan kun je jezelf afvragen wat hiervoor de mogelijkheden zijn in Nederland. Daarom eerst even een snel antwoord:

Het is in Nederland alleen mogelijk om 1000 euro te lenen en in termijnen terug te betalen bij I-Finance. Daarnaast kun je 1.100 euro lenen en in twee termijnen terugbetalen bij Ferratum of Saldodipje. Verder kun je 1.500 euro lenen en in 24 termijnen terugbetalen bij Santander.

Nu je dit weet gaan we hieronder kijken naar de kredietverstrekkers die ik hierboven heb genoemd. Zo kom je exact de voorwaarden tegen die voor jou gaan gelden en weet je precies waar je aan toe bent. Houdt er rekening mee dat ik voor deze blog 23 Nederlandse kredietverstrekkers heb vergeleken. Ik kan je dus met zekerheid vertellen dat dit de enige aanbieders zijn die in de buurt komen van de 1000 euro die jij wil lenen. Lees snel verder!

Lees ook: Snel Geld Lenen Zonder Gedoe (Top 10 Aanbieders)

1. I-Finance

Aantal termijnen: 12 – 60
Minimale lening: 
€500
Maximale lening:
 €10.000
Tijd tot geld op rekening:
 3-5 werkdagen

Als eerste kredietverstrekker op de lijst wil ik I-Finance noemen. Deze kredietverstrekker is namelijk een van de weinige partijen die consumenten in Nederland in staat stelt kleine bedragen te lenen. Daarnaast hanteren ze ook meerdere termijnen en dat is in dit geval mooi meegenomen.

Laten we als eerste even naar de bedragen kijken. Het is bij I-Finance mogelijk om een lening af te sluiten vanaf €500, de €1.000 die jij wilt lenen is dus geen probleem.

Daarnaast kun je dit bedrag in meerdere termijnen terugbetalen. Je kunt de lening namelijk 12 tot 60 maanden laten lopen. Dat stelt je dus in staat de lening behapbaar terug te betalen. Ik moet daarbij zeggen dat ze om deze reden in mijn ogen de meest redelijke partij op deze lijst zijn.

Dan nog even over de rente die je gaat betalen. Die is in dit geval 9,9% op jaarbasis. Is dat een hoge rente? Jazeker, maar er zijn geen andere partijen die het tegen een aanzienlijk lagere rente kunnen doen.

Voordat je geld kunt lenen bij I-Finance moet je wel beschikken over een positieve MyCreditscore. Die kun je gelukkig gewoon op hun website aanvragen. Hiervoor moet je persoonlijke gegevens invullen. Binnen 5 minuten weet je dan of je in aanmerking komt voor een lening.

Om het overzichtelijk te maken heb ik hieronder ook nog de totale kosten van een lening van €1.000 op een rijtje gezet. Ik ben hierbij uitgegaan van een looptijd van 1 jaar (terugbetalen in 12 termijnen).

Klik hier om de website van I-Finance te bekijken.

1000 euro lenen bij I-finance

2. Saldodipje

Aantal termijnen: 1 – 2
Minimale lening: 
€100
Maximale lening: 
€1.500
Tijd tot geld op rekening:
 24 uur

Naast Ferratum is er ook nog een andere, soortgelijke speler op de markt: Saldodipje. Wel wil ik daarbij zeggen dat de voorwaarden die Saldodipje hanteert eigenlijk gelijk zijn aan de voorwaarden die we zojuist bij Ferratum hebben besproken.

Dat komt doordat Saldodipje onderdeel is van het overkoepelende bedrijf Ferratum. Alles is daardoor dus gelijk aan elkaar, van de aflossingstermijn tot de rentepercentages enzovoorts.

De vraag die dan bestaat is of je beter voor Ferratum of Saldodipje kan kiezen. Dat maakt in dit geval dus eigenlijk helemaal niets uit. Ferratum probeert op deze manier consumenten het gevoel van keuzevrijheid te geven terwijl die eigenlijk niet bestaat.

Klik hier om de lening van Saldodipje te bekijken

3. Santander

Aantal termijnen: 24 – 120
Minimale lening: 
€1.500
Maximale lening: 
€50.000
Tijd tot geld op rekening:
 4-5 werkdagen

Als 1-2 termijnen niet goed genoeg zijn dan heb je nog een andere optie. Dat is namelijk een lening afsluiten bij Santander. We praten hier dan wel over een lening van minimaal €1.500. Voor minder kun je bij deze bank niet terecht.

Wel staat daar tegenover dat je de lening dan in 24 – 120 maanden kan terugbetalen. Dat betekent dat je de terugbetaling een stuk beter kunt spreiden en dat het daardoor waarschijnlijk een stuk behapbaarder wordt voor jou om het terug te betalen.

Als je een lening wil aanvragen dan moet je bij Santander wat bankafschriften laten zien samen met een kopie van je ID of paspoort. Verder is het bij dit soort bedragen verplicht om een BKR-check te doen dus deze wordt ook gedaan.

De lening die je bij Santander afsluit heeft een rente van 7,6% – 10%. Daarmee zijn ze soms wat goedkoper dan Ferratum of Saldodipje, andere keren lopen ze gelijk aan deze bedrijven. In alle gevallen is het een hoge rente en dat is zeker iets om rekening mee te houden voordat je deze financiele beslissing maakt.

Hieronder ook nog even de totale kosten die je bij Santander betaalt als je een lening afsluit van €1.500 en deze in 24 termijnen gaat terugbetalen.

Klik hier om de lening van Santander te bekijken.

1500 euro lenen bij santander

Stefan Kleinekoort

Op HGC schrijf ik over mijn interesse in persoonlijke financiën. Ik hoop andere te helpen met de blogs die ik schrijf en probeer moeilijke financiële zaken zo helder mogelijk te omschrijven!

Recente posts