Dit zijn de 5 rijkste kinderen ter wereld


Sommige mensen zijn al rijk vanaf dat ze erg jong zijn. Ben je benieuwd welke kinderen het rijkste ter wereld zijn? Lees dan snel verder om dit te ontdekken.

In 2022 zijn de rijkste kinderen ter wereld Prinses Charlotte, Prins George, Blue Ivy Carter, Suri Cruise en Stormi Webster. Dit is in volgorde van het meest rijkste kind naar het minst rijkste kind.

Wil je weten hoe rijk deze kinderen zijn? En wil je meer weten over wie deze kinderen zijn? Wacht dan niet langer en lees snel verder om het antwoord te krijgen op deze vragen.

Prinses Charlotte

De naam heeft het al verraden: Charlotte is prinses. Om precies te zijn is ze de prinses van het Verenigd Koninkrijk. Charlotte is geboren op 2 mei 2015. Ze is de enige dochter van Prins William en Hertogin Catherine. Dit maakt haar de vierde in de lijn voor de Britse Troonopvolging. Ze heeft twee oudere broers, prins George en prins Louis.

Haar vermogen wordt geschat op 5 miljard dollar. Er wordt verwacht dat Prinses Charlotte in de toekomst nog meer vermogen zal genereren. Ze wordt namelijk nu al gezien als mode influencer. De foto’s die van haar outfits worden gemaakt leveren veel geld op. Meer geld dan de foto’s van haar broers prins George en prins Louis.

Zo was een pastelkleurig vest dat prinses Charlotte droeg binnen een dag uitverkocht. Dit noemt men ook wel het ‘Charlotte-effect’. Dit is een variant op ‘The Kate Effect’. Hiermee wordt bedoeld dat de kleding en accessoires die prinses Kate draagt ook snel uitverkocht waren. Op dit vlak lijkt Charlotte haar moeder achterna te gaan. De toekomstperspectieven van het groeien van haar vermogen zijn dus erg positief.

Prins George

Prins George is de broer van prinses Charlotte. Prins George zijn volledige naam is George Alexander Louis.Hij is het eerste kind van de Britse prins William en Catherine Middleton. George is geboren op 22 juli in 2013. Hij heeft nog een oudere broer Prins Louis, die geboren is in 2018. Dit maakt hem de tweede lijn voor de Britse troonopvolging.

Prins George zijn vermogen wordt geschat op 3 miljard dollar. Hier heeft hij niets voor hoeven doen. Oftewel hij is met een gouden lepel in de mond geboren. In ruil voor dit grote vermogen heeft hij echter weinig privacy en veel verplichtingen in zijn toekomstige leven.

Blue Ivy Carter

Blue Ivy is de dochter van Jay Z en Beyoncé. Ze is geboren op 7 januari 2012 in New York. Ze heeft maar liefst een vermogen van 1 biljoen. Dit maakt haar ook meteen het rijkste kind van Amerika.

Naast dat ze rijk is, is Blue Ivy Carter ook erg populair. In 2017 tijdens haar eerste Grammy-optreden naast haar moeder werd ze nog populairder dan voorheen. Daarna heeft ze onder andere meerdere keren gespeeld in muziekvideo’s van haar ouders, zoals in de muziekvideo van het nummer Blue (Get it) van Beyoncé en het nummer Legacy van Jay-Z.

Blue Ivy heeft net als haar moeder Beyoncé een erg mooie stem. Hierdoor wordt verwacht dat Blue Ivy ook succesvol en rijk zal worden in de zangwereld. Momenteel is Blue Ivy al erg populair op social media. Ze heeft 146.000 volgers op haar Instagram, dat beheerd wordt door haar ouders (1).

Suri Cruise

Suri is de dochter van Tom Cruise en Kate Holmes. Haar ouders zijn beide acteurs. Katie is ook regisseur en schrijver. Tom is tevens producent. Suri is geboren op 18 april 2006 in Californië. Inmiddels zijn haar ouders gescheiden. Suri is momenteel de rijkste tiener van de wereld. Haar vermogen wordt geschat op maar liefst 500 miljoen dollar. Dit vermogen is gebaseerd op het vermogen van haar ouders.

Over Suri is er niet veel bekend, omdat haar moeder haar zoveel mogelijk uit de media heeft geprobeerd te houden. Er wordt beweerd dat Suri een goede atleet is, maar het is niet bekend of dit echt zo is. Suri woont momenteel bij haar moeder en is er weinig contact met haar vader.

Stormi Webster

Stormi is de dochter van rapper Travis Scott en Kylie Jenners. Kylie Jenners is zakenvrouw, socialite en Amerikaanse realityster. Stormi is geboren op 1 februari 2018. De bekendmaking van de geboorte en haar naam verbroken diverse Instagram-records. Hierdoor was Stormi meteen wereldberoemd. Een van de redenen van dit record is waarschijnlijk doordat Kylie haar zwangerschap tot na de bevalling geheim hield.

Bovendien heeft Stormi nu al een eigen instagram-account, make-uplijn en stond ze in 2020 op de cover van de Vogue. Stormi is dus nu al een drukke ondernemer.

Welke kinderen zijn nog meer rijk?

Er zijn nog veel meer kinderen die erg rijk zijn. Het ene kind is geboren met een gouden lepel in de mond. Een voorbeeld is bijvoorbeeld Valentine Paloma Pilaunt, geboren op 21 september 2007. Ze is de enige dochter van Francois-Henri Pinault en Salma Hayek. Salma Hayek heeft ook een stiefdochter genaamd Mathilde Pinault. Valentina wordt ook wel een Frans-Amerikaanse beroemdheid dochter en internet persoonlijkheid genoemd. Ze woont in Los Angeles in de Verenigde Staten.

Haar moeder is een Hollywood-actrice. Haar vader bezit het luxueuze merk ‘Kering Group’. Dit is een Frans multinationale holding van luxegoederen merk. Onder deze holding vallen onder andere merken zoals Balenciaga, Gucci, Yves Saint Laurent en Alexander McQueen.

Het vermogen van Valentina wordt momenteel geschat op 18 miljoen dollar. De verwachting is dat haar vermogen de komende jaren een stuk hoger wordt. Valentina is namelijk al vanaf haar geboorte te zien in de media. Haar moeder neemt haar mee naar diverse evenementen, zoals UNICEF-evenementen. De kans is groot dat Valentina een van de volgende keer wel in de top 5 rijkste kinderen te zien is (4) Andere rijke kinderen zijn onder andere Millie Bobby Brown, Rico Rodriguez en Nick Daloisio. Dit zijn allemaal kinderen die hun rijkdom te danken hebben door henzelf, bijvoorbeeld door keigoed te kunnen acteren.

HGC Redactie

Vanuit HGC schrijven meerdere schrijvers over financiële zaken, met als doel im complexe zaken eenvoudig te maken. Alle schrijvers zijn geïnteresseerd in financiën en verdiepen zich in de materie om de onderwerpen zo goed mogelijk toe te lichten.

Recente posts