Mijn Favorieten

Beleggen

Beleggen

Beleggen is iets wat we écht allemaal zouden moeten doen. Zelf beleg ik al jaren en haal ik standaard een rendement van 6-7% per jaar. Als je goedkoop wilt beleggen zonder transactiekosten dan is DEGIRO in mijn optiek de beste broker. Lees hier mijn review.

Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.


Sparen

Sparen

Iedereen moet natuurlijk spaargeld achter de hand hebben. Persoonlijk ben ik fan van meerdere potjes zodat je goed het overzicht kunt bewaren. Gelukkig laat Knab mij dat doen met mijn spaarrekening. Als je een iets hogere rente wil halen dan is hun depositorekening ook een goed optie!


Energie

Energie, iets wat we allemaal nodig hebben maar wel zo min mogelijk voor willen betalen. Als je op zoek bent naar een lage energierekening dan zou ik zeker even vergelijken met de energievergelijker van HetGeldCollege.nl


Pensioen

Een onderwerp wat je gewoon goed moet regelen. Persoonlijk bouw ik mijn pensioen op via Brand New Day. Als het gaat om het opbouwen van pensioen dan hebben zij én lage kosten én hebben ze mijn in het verleden blij gemaakt met een uitstekende klantenservice.


Crowdfunding

Crowdfunding, ikzelf geef de voorkeur aan mijn geld beleggen. Toch is er één Nederlands platform waar ik hier al een keer onderzoek naar heb gedaan. Als het gaat om crowdfunding dan heeft Lender & Spender de beste kaarten.


Creditcard

Zowel een prepaid als een normale creditcard zijn ontzettend handig (vooral in het buitenland). Voor een prepaidkaart gaat mijn voorkeur naar de Bunq Travelcard (lees hier mijn review). Toch liever een ”normale” creditcard? Dan is de Mastercard Classic in mijn ogen ideaal (lees hier waarom).