Home

De blog om meer tijd en geld in je leven te vinden!

Wil jij ook meer vrijheid in jouw leven? HetGeldCollege.nl is er voor millenials die dit voor zichzelf willen. Op deze blog gaat het vooral over slim omgaan met je geld en tijd. Daarnaast komt het woord “ondernemerschap” ook regelmatig voorbij! Als jij ook meer vrijheid wil dan staan de blogs op je te wachten.
Klik hier voor blogs

Natuurlijk is HetGeldCollege.nl ook sociaal!

Op het Instagram account vind je jouw wekelijkse portie #FinanceInspiratie. Daarnaast een kijkje achter de schermen en de maandelijkse update hoe het met de groei van HetGeldCollege.nl staat!
Klik hier voor instagram

In alle eerlijkheid: ik wist niet dat Pinterest ZO LEUK was. Hier vind je borden zoals “Passief inkomen“, en “Studieschuld aflossen” maar ik werk er hard aan om nog meer borden te creëren. Altijd inspiratie voor wat jij financieel ook wil bereiken!
Klik hier voor Pinterest

Kort, krachtig en lekker sociaal, dat is wat je hier gaat vinden. Dagelijkse quotes, GIF’s & retweets van alles wat ik de moeite waard vind. Een beetje finance, een beetje blog, altijd gezellig!
Klik hier voor twitter

In alle eerlijkheid, precies hetzelfde als wat je op Instagram gaat vinden, maar dan voor mensen die geen Instagram hebben. Maakt het er trouwens niet minder op hoor! Schuif eens aan voor een bakje koffie ofzo! :’)
Klik hier voor Facebook

Populaire blogs van de afgelopen maand

Wat een keuze hé? Ik weet het. Als je je afvraagt waar je nu moet beginnen dan zijn dit de meest populaire blogs van de afgelopen 30 dagen. Ik weet niet of jij ze leuk vindt, anderen deden dat in ieder geval wel!