Huishoudboek Voor Studenten

Als student wil je zo veel mogelijk focussen op studeren én het studentenleven. Daarnaast wil je natuurlijk zo min mogelijk bezig zijn met het rond krijgen van je financiën!

Deze excelsheet gaat je daar elke maand van je studie bij helpen. Zo maak je in minder dan 15 minuten één compleet overzicht voor de gehele periode (of dat nou één maand is of meerdere maanden). Lees hieronder hoe deze excelsheet ervoor gaat zorgen dat je niet platzak je studententijd doorgaat!

Hoe werkt betaling?: Als je op een van de koopknoppen drukt dan wordt je doorgestuurd naar een externe omgeving om te betalen via Ideal/Bancontact/Paypal. Zodra je hebt betaald kun je het bestand direct downloaden naar je eigen computer en er meteen gebruik van maken. De betaling is eenmalig en je zit niet vast aan een abonnement. Je hoeft ook geen gegevens af te geven.

1. Al Je Inkomsten In Één Overzicht

Gemak, dat is wat deze excelsheet je gaat bieden. Zo hou je al jou inkomsten per periode bij in één gemakkelijk overzicht. Zoals je ziet hebben we al aardig wat voor je ingevuld en hoef je alleen nog de bedragen toe te voegen.

Verder zul je natuurlijk veel maandelijkse én eenmalige kosten hebben. Deze kun je gewoon in de tabel splitsen in de juiste categorie. Onderaan kun je dan ook nog eens je totale inkomen voor de periode zien.

2. Meer Dan 20 Categorieën Voor Je Uitgaven

Inkomen krijgen is natuurlijk leuk maar als student zul je waarschijnlijk ook aardig wat uitgeven. Daarom hebben wij alvast meer dan 20 categorieën toegevoegd waar je je uitgaven bij kunt zetten. Ook dit kun je weer opdelen in eenmalig en maandelijks.

Mocht je zelf ook wat categorieën zelf willen kiezen: je kunt alle categorieën in de inkomsten- en uitgaventabel handmatig aanpassen!

3. In Één Oogopslag Zien Of Het Gaat Lukken

Als je jouw inkomsten en uitgaven hebt ingevuld dan berekent de tabel direct of je gaat rondkomen. Hij doet dit op twee manieren: per periode en jaarlijks. Op die manier zie je onderaan de excelsheet precies waar je geld moet besparen en waar je juist wat extra ruimte hebt.

4. Niet Goed? Geld Terug!

Tot slot krijg je natuurlijk ook standaard 14 dagen bedenktijd op de producten die jij bij HetGeldCollege.nl aanschaft! Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan kun je gewoon een e-mail naar mij sturen via klantenservice@hetgeldcollege.nl. Ik zorg er dan voor dat het geld binnen 2 dagen weer wordt teruggestort!

14 dagen niet goed geld terug