Lezersvragen

Lezersvragen HetGeldCollege.nl

Ik ben deze blog begonnen om mensen te helpen meer overzicht en duidelijkheid te krijgen in hun financiën. Geld is namelijk leuk, tenminste, dat vind ik. Helaas is het soms ook onnodig gecompliceerd.

Om mensen nog specifieker te kunnen helpen wil ik een nieuw onderdeel aan deze blog toevoegen genaamd “Lezersvragen”. De naam onthult eigenlijk al waar het over gaat.

Mensen Helpen

Ik wil mensen helpen om hun financiën beter te begrijpen en meer met hun geld te doen. Nu weet ik dat veel mensen met dezelfde vragen zitten, maar iedereen dat nu elke keer voor zichzelf moet uitzoeken.

Mijn voorstel is daarom als volgt: als je een vraag hebt over financiën, gebruik dan het contactformulier hieronder om deze aan mij te stellen. Ik ga vervolgens mijn uiterste best doen om alle informatie bij elkaar te rapen en jou (en duizenden andere) een helder antwoord te geven via een blog.

De vraag kan over elke categorie van financiën gaan, denk aan:

  • Spaargeld
  • Vaste lasten
  • Beleggen
  • Hypotheken/Wonen
  • Pensioenen
  • En vele ander opties

Stel Een Vraag

Schiet je iets te binnen? Twijfel dan niet om de vraag te stellen, ik ga kijken wat ik voor je kan betekenen!

Disclaimer: ik ben geen financieel adviseur. Ik haal de informatie van verschillende betrouwbare websites (zoals de belastingdienst) en vertaal het naar ”normale mensen”-taal. De bronnen vermeld ik er altijd bij. Je bent zelf verantwoordelijk voor financiële beslissingen.