Schrijvers gezocht

HetGeldCollege.nl is op zoek naar schrijvers voor de blog!

Er zijn zoveel financiële vragen die er te beantwoorden zijn dat ik simpelweg niet de tijd heb om ze allemaal zelf te beantwoorden. Daarom is het tijd voor versterking!

Hoe het werkt

Ik (Tim) verzin de titels van de blogs die er geschreven moeten worden. Jij hebt de vrijheid om het onderwerp zelf te onderzoeken en de blog te schrijven. Voor elke blog geef ik aan wat ongeveer de lengte moet worden. Wanneer je klaar bent met schrijven zal ik de blog checken en na akkoord publiceren op de website.

Voor de meeste blogs die jij zal schrijven mik op de 1.300 – 1.800 woorden. Voor deze artikelen ontvang je een vergoeding per woord, die kan oplopen tot meer dan €50 per blog.

Wat HetGeldCollege.nl nodig heeft

Ik ben niet op zoek naar full-time schrijvers. Ik betaal je simpelweg voor de blogs die je schrijft.

Je hoeft geen professionele schrijver te zijn. Wel zoek ik iemand die correct Nederlands kan schrijven (inclusief grammatica en interpunctie). Daarnaast is kennis van financiële zaken (op wat voor manier dan ook) ook zeker het vermelden waard.

Verder zoek ik mensen die 2-4 blogs per maand willen schrijven en die ook tijd nemen om zich in te lezen over een onderwerp als ze hier minder bekend mee zijn.

Als je ervaring hebt met bloggen is dat een pré. Mijn uiteindelijke keuze wordt gebaseerd op een testartikel van 1.300 – 1.800 woorden. Hier wordt je vanzelfsprekend ook voor betaald (mits de kwaliteit acceptabel is).

Hoe meld ik me aan?

Mail naar info@hetgeldcollege.nl o.v.v. “Schrijvers gezocht”. Vermeld de zaken waarvan jij denkt dat ze relevant zijn voor de vacature (financiële ervaring, ervaring met bloggen etc.). Vermeld daarnaast ook hoeveel blogs je zou willen schrijven en vanaf wanneer je beschikbaar bent.

De inzendingen worden enkele malen per maand bekeken, het kan dus even duren voordat je reactie ontvangt.