Schrijvers Gezocht

HetGeldCollege.nl is op zoek naar schrijvers voor de blog!

Er zijn zoveel financiële vragen die er te beantwoorden zijn dat ik simpelweg niet de tijd heb om ze allemaal zelf te beantwoorden. Daarom is het tijd voor versterking!

Hoe Het Werkt

Ik (Stefan) verzin de titels van de blogs die er geschreven moeten worden. Jij hebt de vrijheid om het onderwerp zelf te onderzoeken en de blog te schrijven. Voor elke blog geef ik aan hoeveel woorden erin moeten staan. Wanneer je klaar bent met schrijven zal ik de blog checken en, als die af is, publiceren op de website.

Voor de meeste blogs die jij zal schrijven mik op de 1.300 – 1.800 woorden. Voor deze artikelen betaal ik €0,03 per woord. Dat komt neer op €39 – €54 per geschreven blog. Langere blogs zijn op termijn ook mogelijk maar daar komen we vanzelf wel!

Wat HetGeldCollege.nl Nodig Heeft

Ik ben niet op zoek naar full-time schrijvers. Ik betaal je simpelweg voor de blogs die je schrijft.

Je hoeft geen professionele schrijver te zijn. Wel zoek ik iemand die correct Nederlands kan schrijven (inclusief grammatica en interpunctie). Daarnaast is kennis van financiële zaken (op wat voor manier dan ook) ook zeker het vermelden waard.

Daarnaast is er een trainingsvideo in het Engels. In de video krijg je wat extra informatie over het schrijven van de blogs en het werken met WordPress.

Verder zoek ik mensen die 2-4 blogs per maand willen schrijven en die ook tijd nemen om zich in te lezen over een onderwerp als ze hier minder bekend mee zijn.

Als je ervaring hebt met bloggen is dat een pré. Mijn uiteindelijke keuze wordt gebaseerd op een testartikel van 1.300 – 1.800 woorden. Hier wordt je vanzelfsprekend ook voor betaald (mits de kwaliteit acceptabel is).

Ik ben op zoek naar 2-4 schrijvers

Hoe Meld Ik Mij Aan?

Vul hieronder het contactformulier in waarin je reageert op het bovenstaande verhaal. Vermeld de dingen waarvan jij denkt dat ze relevant zijn voor de vacature (financiële ervaring, ervaring met bloggen etc.). Vermeld daarnaast ook hoeveel blogs je zou willen schrijven en vanaf wanneer je beschikbaar bent.

Als er wat aanmeldingen binnen zijn gekomen, en je wordt geselecteerd, dan neem ik contact met je op om een testartikel te schrijven.