Reisbudget

Vakanties moeten vooral leuk zijn! Het laatste wat je wilt is uren besteden aan het rond krijgen van je vakantiebudget. Gelukkig gaat deze excelsheet je daar bij helpen,. Zo maak jij binnen 20 minuten je complete vakantiebudget!

Benieuwd hoe deze excelsheet je gaat helpen? Bekijk het hieronder!

Hoe werkt betaling?: Als je op een van de koopknoppen drukt dan wordt je doorgestuurd naar een externe omgeving om te betalen via Ideal/Bancontact/Paypal. Zodra je hebt betaald kun je het bestand direct downloaden naar je eigen computer en er meteen gebruik van maken. De betaling is eenmalig en je zit niet vast aan een abonnement. Je hoeft ook geen gegevens af te geven.

1. In Één Oogopslag Duidelijkheid

Als het gaat om het maken van je reisbudget dan moet je vooral snel overzicht kunnen hebben. Daarom vind je aan de bovenkant van deze excelsheet één heel duidelijk overzicht.

Je uitgaven worden automatisch verdeeld over 5 categorieën. Zo weet je precies waar het merendeel van je budget naartoe gaat, waar je kunt besparen en waar je nog wat meer kunt uitgeven. Verder zie je het verschil tussen je totale uitgaven en je budget.

2. Al Je Uitgaven In Één Overzicht

Alle uitgaven hou je bij in één overzicht. Hierin kun je de uitgaven omschrijven. Vervolgens deel je deze in de juiste categorie in en geef je aan hoeveel je ervan hebt gekocht. Alle kosten worden vervolgens automatisch berekent en in het bovenstaande overzicht verwerkt. Zo hoef je zelf niet meer aan de slag met vervelende rekenmachines!

3. Niet Goed? Geld Terug!

Tot slot krijg je natuurlijk ook standaard 14 dagen bedenktijd op de producten die jij bij HetGeldCollege.nl aanschaft! Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan kun je gewoon een e-mail naar mij sturen via klantenservice@hetgeldcollege.nl. Ik zorg er dan voor dat het geld binnen 2 dagen weer wordt teruggestort!

14 dagen niet goed geld terug