Over HGC.nl

Over

HetGeldCollege.nl is ontstaan in 2018. Vers uit de studieboeken besloot ik dat het tijd was om financieel onafhankelijk worden serieus te gaan aanpakken. Destijds was ik 22 en had ik eigenlijk nog niet echt een goed idee wat ik qua werk wilde gaan doen. Wat ik wel zeker wist was dat ik de overheid niet wilde laten bepalen wanneer ik mocht stoppen met werken! Daarnaast klinkt het ook gewoon als een super uitdaging om op deze manier het heft in eigen handen te nemen.

Laten we ook eerlijk zijn: de blog is nog jong, en dat ben ik ook. Wat je hier vooral gaat lezen zijn de lessen die ik leer op mijn pad naar financiële onafhankelijkheid. Hopelijk schrijf ik het op zo’n manier dat jij er zelf ook wat aan hebt! Ik ga niet doen alsof ik de waarheid in pacht heb, want dat heb ik niet. Ik ga hier geen onnodige loftrompet afsteken over hoe  ver ik al ben.

De waarheid is dat ik nu 23 ben en mijn 4 jaar aan geleend collegegeld zwaarder weegt dan wat ik op mijn bankrekening heb staan. Daarnaast woon ik gewoon nog bij mijn ouders op 4 hoog in Schiedam en ben ik keihard op zoek naar een leuke baan!

Dat klink misschien niet als iets wat je van iemand met een financieel onafhankelijkheid blog zou verwachten. Het is wel gewoon de simpele waarheid. Sterker nog, ik weet dat de meerderheid van de mensen die net met zijn studie klaar is in dezelfde realiteit leven.

Voor al die twintigers en millenials. Voor de mbo, hbo of WO’ers. Voor al die wannabe online-marketeers, nieuwe journalisten of wereldreizigers.

Deze is voor jullie!

– Stefan

Stefan Kleinekoort

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s