Voordeelbundel

Wil jij je financiele huishouden in een keer goed op orde krijgen? Dan weet ik zeker dat de voordeelbundel je daarbij gaat helpen. Hierin vind je namelijk de vier belangrijkste excelsheets die je nodig hebt:

  • Een uitgebreid huishoudboekje voor al je maandelijkse inkomsten en uitgaven.
  • Een Excelsheet die je inzicht geeft in je hypotheek en die je antwoord geeft op vragen als: ”hoeveel bespaar ik als ik extra aflos?”.
  • Een Excelsheet om meer dan 7(!) spaardoelen in bij te houden.
  • Een Excelsheet om de uitgaven voor je vakantie makkelijk en overzichtelijk onder te verdelen.

Het kopen van de voordeelbundel betekent dat je meer dan 50% korting krijgt op de totaalprijs van de Excelsheets. Besparen begint immers nu al en niet later!

Hoe werkt betaling?: Als je op een van de koopknoppen drukt dan wordt je doorgestuurd naar een externe omgeving om te betalen via Ideal/Bancontact/Paypal. Zodra je hebt betaald kun je het bestand direct downloaden naar je eigen computer en er meteen gebruik van maken. De betaling is eenmalig en je zit niet vast aan een abonnement. Je hoeft ook geen gegevens af te geven.

Hypotheek Aflossen

Met deze excelsheet hoef je namelijk zelf geen enkele moeilijke berekening te maken. Voer je gegevens in en je weet binnen 10 minuten hoe je het beste kunt gaan aflossen. Daarnaast kun je excelsheet blijven aanpassen om zo te zien hoe eenmalige of regelmatige extra aflossingen van invloed zijn op je resterende schuld én rente.

Lees hier meer over deze Excelsheet.

Huishoudboek

Huishoudboekje Excel

Het huidshoudboekje van HetGeldCollege.nl wordt ondertussen al door meer dan 3.000+ gebruikt om hun maandelijkse financien bij te houden. In deze excelsheet vind je namelijk alles wat je nodig hebt. Zo kun je per categorie duidelijk bijhouden wat er maandelijks inkomt en uitgaat. Verder houdt de sheet ook bij hoeveel geld er op je spaarrekening staat en of dat groeiende of dalende is. Alles wordt weergegeven in overzichtelijke tabellen en grafieken zodat je altijd overzicht bewaard.

Lees hier meer over deze Excelsheet.

Spaardoelen

Sparen is nog nooit zo makkelijk geweest! In deze excelsheet kun je zeven verschillende spaardoelen bijhouden. Daarnaast vul je hier ook per doel in hoeveel je elke keer opzij hebt gezet. De sheet berekend vervolgens automatisch hoeveel je al gespaard hebt en hoeveel je nog moet sparen. Verder wordt dit allemaal bijgehouden in overzichtelijke grafieken zodat je direct inzicht hebt in hoe je er nu echt voor staat.

Lees hier meer over deze Excelsheet.

Reisbudget

Alle uitgaven hou je bij in één overzicht welke onderverdeeld is in 5 categorieën. Hierin kun je de uitgaven omschrijven. Vervolgens deel je deze in de juiste categorie in en geef je aan hoeveel je ervan hebt gekocht. Alle kosten worden vervolgens automatisch berekend en in het overzicht verwerkt. Zo hoef je zelf niet meer aan de slag met vervelende rekenmachines!

Lees hier meer over deze Excelsheet.